Bryllupsfotograf

Det er et stort øjeblik med mange overvældende følelser. Et bryllup er derfor også en af de dage, du sjældent vil glemme i dit liv – derfor kan det være fantastisk at have nogle billeder, som foreviger de store og fantastiske øjeblikke for dig på selve dagen.

På denne måde har du mulighed for at kigge tilbage på disse billeder, og gennemleve de følelser, som løb igennem dig, som f.eks. når du går op langs kirkegulvet, eller da du hører din kommende mand eller kone sige “Ja” til jeres ægteskab.  

Det er en dag, som handler om dig og jer! Det er dagen, hvor jeres kærlighed, venskab og bånd skal fejres sammen med de nærmeste mennesker i jeres liv.

Der kommer så mange indtryk, følelser og oplevelser, som kan være svære at huske og tage ind på selve dagen. Det er her, vi som bryllupsfotografer kommer ind i billedet.

For os handler det om at fange de små og store øjeblikke for dig og jer som brudepar. Vi forsøger at fange den personlighed og spontanitet som opstår under hele jeres bryllupsdag.

Der opstår i løbet af dagen nogle meget rørende og personlige taler, hvor du tydeligt husker og kan mærke de ord, som du og din partner bliver omtalt med.

Det er sådan nogle vigtige øjeblikke, vi hjælper med at forevige med fokus på jer og på taleren. Man skal kunne opleve og mærke stemningen ud fra billedet, så du kan mærke suset, glæden og hårene rejse sig, når du kigger tilbage på dine bryllupsbilleder

Bryllupsfotograf med fokus på personlighed og kant: Skab unikke minder af jeres store dag

Der er også høje forventninger til en dag som et bryllup, for der er sjældent sparet på detaljerne, maden og rammerne for det bryllup I har gået og drømt om. Som bryllupsfotograf er jeg erfaren og trænet til at tage de bedste og mest personlige bryllupsbilleder.

Læs mere om fotografen her

Der er naturligvis de oplagte billeder, som I har ønsket på forhånd. Det er her, forskellen fra den professionelle og almindelige fotograf adskiller sig. For selv de opstillede billeder, som er aftalt på forhånd kan tages med et glimt af jeres personlighed og kant.

Selvom rammerne virker opstillede i den smukke natur, ved stranden eller i andre helt forblændende omgivelser vil fokus være på jer og den kærlighed, tillid og kemi I har sammen. Det er det, en specialiseret bryllupsfotograf kan få frem i alle billederne.

Slap af på din store dag med en bryllupsfotograf ved din side

Med en bryllupsfotograf ved din side, kan du slappe helt af og nyde jeres kærlighed til hinanden og den store dag.

Der vil både blive taget billeder fra synlige og skæve vinkler, som gør at du får nogle billeder fra øjeblikke og glimt fra dagen, som klart udtrykker de ærlige og personlige øjeblikke. 

Ved et samarbejde med os kan du forvente, at vi gør os umage for at lære dig og din partner at kende, så vi forstår, hvad der er særligt vigtigt for jer på den store dag.

Det kan være de små vigtige detaljer på brudekjolen, ringen, bryllupskagen eller måske lokationen, som har en særlig personlig relation. Vi sætter os netop ind i dette for at give jer billeder, som kombinerer både det personlige og vigtige for jer på samme tid.

Dermed får du billeder med masser af historie, personlighed og følelser på samme tid. Det kunne f.eks. være brudekjolen, som er gået i arv fra brudens mor.

Her kan der være et øjeblik, hvor hun kigger stolt på bruden og lige retter det sidste på kjolen, inden bruden skal ind på kirkegulvet. Det er et øjeblik som dette, vi fanger og foreviger i det bedst mulige billede til jer.

En bryllupsfotograf som fortæller jeres historie gennem billeder    

Et billede kan udtrykke mere end 1000 ord, hvorfor det er vigtigt med gode bryllupsbilleder fra et af livets største øjeblikke.

Gennem et billede kan man både se, mærke og føle øjeblikket, som igen og igen kan give et sus gennem kroppen eller få hårene til at rejse sig på armen.

For at skabe rammerne for et godt billede er kunsten som bryllupsfotograf at kunne forstå det stærke og tætte bånd, som I har sammen. Herudfra skal man skabe den bedste og mest ærlige fortælling af jeres kærlighed til hinanden.

De fleste har en sjov, romantisk, kreativ eller helt unik kærlighedshistorie fra dengang I mødte hinanden første gang til den dag i dag, hvor man står og skal giftes som brudepar til ægtepar.

Jeres historie vil være mit værktøj til at kunne skabe essensen af jeres store dag. Jeg elsker at arbejde med bryllupsfotografering.

Som bryllupsfotograf er det min fornemmeste opgave at skabe den mest elegante og ærlige fortælling gennem billederne fra jeres bryllupsdag.

Her kombinerer jeg naturligvis både jeres ønsker og idéer, og så vil der opstå nogle spontane øjeblikke i løbet af den uforglemmelige og følelsesladet dag, som danner rammerne for det kærlighedsbånd, I har til hinanden. 

Drømmebryllup: Sådan planlægger du den store dag med succes

Lige siden man har været et barn, har man enten forestillet sig eller overvejet, hvordan et bryllup ville være. Det kan være svært at forestille sig helt præcist, hvordan og hvor ens drømmebryllup kunne være. Det kan dog være, at du måske tidligere har set din familie eller venner blive gift – og måske har det givet dig lidt inspiration.

Nu er turen kommet til dig. Du skal enten giftes med manden eller kvinden i dit liv. Der går sikkert mange overvejelser og følelser gennem dig, fordi du er spændt, nervøs og glæder dig på samme tid.

Det kan være svært helt at forholde sig til den store dag, særligt fordi der også er en masse vigtige detaljer at arrangere i forbindelse med sit bryllup. Der skal bestilles mad, laves kage, inviteres gæster, bookes lokation og meget mere.

Bryllupsdagen er en stor dag, for det er dagen, hvor I skal giftes, og fejres af de mennesker I holder mest af.

Gratis hjælp og sparring til dine bryllupsbilleder?

Vi har gennem årene erfaret, at man oftest har mange spørgsmål til sine bryllupsbillederne. Der er netop uanede muligheder for, hvordan du ønsker, dine bryllupsbilleder skal ende ud med at være.

Det kan være dagsbilleder, aftenbilleder, billeder i naturen, i byen, på landet eller et sted, som du har en helt særlig personlig relation til. Som bryllupsfotograf arbejder jeg altid, som “fluen på væggen”.

Det er oftest kun din egen fantasi, som sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre. Derfor er det også meget naturligt, at du sikkert sidder inde med en masse spørgsmål, som f.eks. i forhold til lokation, tøj, opstilling, setup m.m.. Det er klart, for vi ved, det er en stor dag, og dermed er det nogle vigtige beslutninger, som skal træffes.

Det er svært at gøre det om, så derfor er det klart en fordel at forventningsafstemme og sparre med en professionel fotograf. Hos os deler vi glædeligt ud af de erfaringer vi har gjort os.

Har du nogle ønsker og idéer til dine egne bryllupsbilleder, kan vi naturligvis kigge på de forskellige muligheder der ligger for jer.

Vi har samarbejdet med de fleste og mest populære lokationer rundt i hele landet, så vi dermed kan få adgang til de bedste rammer for jeres bryllupsbilleder. 

Det er vigtigt at forventningsafstemme, så der ikke opstår nogen misforståelser. På den måde kan vi sørge for, at du bliver tilfreds med det endelige resultat. Det er derfor vigtigt, at I er trygge ved den professionelle fotograf, I vælger, og at fotografen har brugt tid på at lære jer at kende og forstå jeres forventninger.

På denne måde opnår I det bedste resultat til at fuldende jeres fantastiske bryllupsdag.

jeres unikke kærlighedshistorie

Hos os bruger vi derfor tid på at lære jer at kende, og sætte os ind i, hvad der betyder noget for jer i forbindelse med jeres bryllupsdag. Vi vil glæde os til at høre jeres unikke kærlighedshistorie.

Med denne historie og viden kan vi få indrammet jeres fantastiske historie i små billeder, hvor man ikke er i tvivl om, hvem I er, og det bånd I har sammen. 

Vi har i mange år arbejdet år på at skabe de mest elegante, ærlige og uforglemmelige øjeblikke af brudeparrets uforglemmelige dag. Et bryllup er udelukkende en af de største begivenheder i ens liv, og det tager vi meget alvorligt.

Vi vil være stolte af at blive inviteret med på jeres rejse, og fortælle jeres unikke eventyr gennem personlige og kreative billeder. Min største passion har altid været at være bryllupsfotograf ved bryllupper.

Vi er først tilfredse, når vi ved, at vi har fået foreviget nogle fantastiske billeder, som fortæller jeres kærlighedshistorie på bedste vis. I skal til enhver tid og med glæde og stolthed kunne vise billederne frem til jeres familie og fremtidige generationer. 

Du er velkommen til at give mig et helt uforpligtende opkald. Her vil jeg med glæde lytte til de idéer og overvejelser, I har gjort jer sammen for jeres store bryllupsdag.

Herefter kan jeg naturligvis fortælle og fremvise nogle af de bryllupsbilleder, vi har oplevet at være en del af gennem årene. Her er det naturligvis værd at huske på, at hvert bryllup har hver sin fortælling.

Hvad koster en bryllupsfotograf? 

Vi ved, at der er en del forskellige udgiftsposter, når det kommer til et bryllup. Det er oftest en større afskrivning i budgettet. Vi ved også, hvor vigtigt og stor en dag det er for dig, og det er derfor vigtigt at vælge en fotograf, som forstår dig og tager denne store dag meget seriøst.

Vi har været i branchen en del år, hvorfor vi er begyndt at få flere og flere henvendelser på baggrund af anbefalinger fra opgaver vi har udført. Oftest er det prisen, som kan være en hæmsko for nogle, men oftest hænger kvalitet og pris også sammen. Det er et håndværk, som er forskelligt fra fotograf til fotograf.  

Læs mere om priser på bryllupsfotografer her