Markedsføring er en kompleks størrelse, hvor både det skrevne ord og det visuelle element skal kunne fortælle en god historie. Som erhvervsfotograf er jeg slet ikke i tvivl om, at billeder siger mere end 1.000 ord. Jeg er din kompetente erhvervsfotograf i Trekantsområdet og omegn og tilbyder professionelle erhvervsbilleder, der fortæller den ønskede historie og giver et indblik i, hvilken virksomhed du har.  

Spørg dig selv, om du signalerer lige det, du gerne vil. Markedsføring med assistance fra en erhvervsfotograf kan være med til at fange de interessante kunders opmærksomhed, så de stopper op og handler. Hos dig og netop din virksomhed!

erhvervsfoto

Image & Identitet – Book erhvervsfotograf i Vejle, Kolding eller Fredericia

Mangler jeres hjemmeside en oversigt over de ansatte? Profilbilleder er rigtig gode at benytte på virksomhedens hjemmeside, så kunderne får muligheden for at sætte et menneskeligt ansigt på din virksomhed. Som erfaren erhvervsfotograf skaber jeg aktive portrætter af hver medarbejder i deres rette element on location.

Alternativt kan du vælge en mere traditionel, ren tilgang med profilbilleder taget i mit studio – eller hos jer – op ad en ensfarvet bagvæg. Jeg bistår naturligvis med sparring, hvad angår jeres ønskede udtryk.  

Image & Identitet – Book erhvervsfotograf i Vejle, Kolding eller Fredericia

Som erhvervsfotograf i Trekants-området

Som fotograf i Trekants-området oplever jeg forskellige typer virksomheder, og det er centralt for mig at få en god forståelse for dit branche, så jeg kan skabe billeder, der passer til netop dine kunder. Derved ender du med et godt resultat, hvor jeg får en den helt rette stemning frem i det billede, som skal repræsentere dig og din virksomhed. Gruppebilleder kan også tages on location; altså i din virksomheds omgivelser.

Som erhvervsfotograf i Trekants-området

virksomheder i Vejle, Kolding eller Fredericia-området

Sådanne billeder er gode til at vise et samlet hold, måske endda teamspirit, bestående af enkelte individer, der står klar til at hjælpe kunderne med deres behov. Som erhvervsfotograf med fokus på virksomheder i Vejle, Kolding eller Fredericia-området kan jeg naturligvis arbejde både i mit studio i Kolding og on location. Bemærk dog, at den gældende virksomhedskultur bedst fotograferes i vante og naturlige omgivelser.

virksomheder i Vejle, Kolding eller Fredericia-området

Mød din erhvervsfotograf i Vejle, Fredericia eller Kolding

Hvis du giver en kop te en dag, vil jeg glæde mig til at møde dig og lære din virksomhed at kende. Jeg sætter som erhvervsfotograf i Vejle, Fredericia eller Kolding en ære i at skabe en god stemning, så vi kan få smilet ud i billederne og videre ud til dine kunder. Stemningsbilleder af dine medarbejdere i aktion kræver et naturligt forhold til den erhvervsfotograf, der peger et kamera mod dem.

Stemningsbilleder taget af en professionel erhvervsfotograf er med til at gøre din virksomhed levende og skabe gode relationer til dine kunder. Stemningsbillederne behøver ikke være portrætter, men kan fx være et tændt stearinlys på et veldækket bord i din restaurant, så kunderne får lyst til at besøge dig og dine medarbejdere.

Husk nu på at vi også fotografere bryllupper.