Har du styr på regnskabet som fotograf? Hvis du er fotograf og ønsker at holde styr på dit regnskab, behøver du ikke at lede længere efter et regnskabsprogram. Der er mange på markedet, men det kan være svært at finde det bedste, især hvis du ikke tidligere har erfaring med at bruge regnskabsprogrammer.

Du bør nok også lige tjekke:

Vi anbefaler Dinero

Vi anbefaler Dinero som det bedste regnskabsprogram til fotografer. En af grundene til dette er, at programmet er gratis at bruge. Det er sjældent at finde andre regnskabsprogrammer, der tilbyder en helt gratis version, og ikke blot en prøveperiode.

Det gratis abonnement på Dinero giver dog ikke adgang til alle de ekstra funktioner, som programmet har at tilbyde. Hvis du ønsker adgang til disse, kan du opgradere til pro-versionen for en pris af ca. 170 kroner pr. måned pr. firma. Denne opgradering vil give dig adgang til flere brugbare funktioner og gøre det lettere at bruge Dinero til fulde.

Hvis du har brug for hjælp til at holde styr på dit regnskab

Hvis du har brug for hjælp til at holde styr på dit regnskab, kan du enten hyre en bogholder eller revisor til at hjælpe dig, eller du kan få hjælp fra Dineros supportteam, som er tilgængelig året rundt.

Hvis Dinero ikke passer til dine behov, er der mange andre regnskabsprogrammer på markedet, som du kan overveje. Men vær opmærksom på, at ingen af dem tilbyder en helt gratis version som Dinero gør, så hvis du ikke ønsker at betale, er Dinero sandsynligvis det bedste valg for dig.

Har du styr på regnskabet som fotograf?