Hvorfor vælge Vejle til brylluppet? Vejle ligger så godt som midt i Danmark. Det er derfor ret nemt at komme dertil fra nær og fjern. Toget går lige til Vejle, uanset hvilket verdenshjørne, du kommer fra. Når du skal holde en stor familiefest med gæster fra nær og fjern, så er det derfor helt oplagt at lægge festen i hjertet af Danmark. Så har alle gæster lige langt.

Bortset fra den centrale beliggenhed, så har Vejle også en masse andet herligt at byde på. Det er en af landets ældste byer med spor helt tilbage til 100-tallet, og den er i dag den 9. største by. Vejle bærer tydelig præg på, at den altid har været et trafikknudepunkt, og den ligger da også perfekt for det med sin placering for enden af Vejle Å. Brug for en professionel og passioneret bryllupsfotograf?

Hvorfor vælge Vejle til brylluppet?

Vejle byder på mange oplevelser

Hvis I til jeres bryllup i eller omkring Vejle har mange gæster, der kommer langvejsfra, så er det oplagt for dem at tage en overnatning i byen. Så bliver der nemlig rigtig god tid til at få en masse oplevelser den efterfølgende dag, inden man skal hjem igen.

Der er masser af historie, bygningsværker, design, kultur og natur at besøge. Er der børn blandt gæsterne, så kan man omkring Vejle tage til LEGOLAND i Billund, i Givskud Zoo eller besøg vikingerne i Jelling. Ellers er der meget kunst og arkitektur, som er spændende at udforske i området.

Vejles havnefront er bestemt også en oplevelse værd, ligesom naturen omkring Vejle også er helt unik og et besøg værd. Måske er det slet ikke nok med en enkelt overnatning.

Book en freelance fotograf i Vejle her

bryllupsfotografi Vejle

Hvor man blive viet i Vejle?

Der er flere lokationer i Vejle, som et brudepar kan blive viet i. Der er er bredt udbud af kirker, og det flotte rådhus er også en god mulighed. Desuden er der mange, der vælger at blive viet ude i det fri. På den måde er der mange steder, som er velegnede, når I gerne vil vies i eller omkring Vejle.

Vælger I at blive viet under åben himmel, så er det bare at gå på jagt efter det helt rigtige spot. Det kan være ved havnen, ved åen eller ved Nationalpark Vejle Ådal eller et andet vidunderligt grønt sted. Hvis I har et helt særligt sted i forvejen, så kan det være, at det skal bruges enten til vielsen eller til fotograferingen. Hvis ikke, så må I finde et sted og gøre det til ”jeres”.