Personlige portrætter som du ønsker det!
At få taget det bedste portrætfoto er en hjertesag for dig
kamera til portrætfotografering
lyssætning portrætfoto
børnefoto og portræt VEJLE
Erfaren portrætfotograf der tager flotte, unikke billeder for private
Portrætfotografering med liv og sjæl
Erhvervsportrætter | Professionelt erhvervsportræt‎
kameraindstillinger til portrætfoto
portræt baggrund
portrætbilleder
Professionel Portrætfotografering i studie Få 10 forskellige portrætfoto
Portrætfotografering er en af de klassiske foto-dicipliner
Søger du en professionel portrætfotograf?
hvad er et portrætbillede
portræt posering
portrætfoto regler
Ved et portrætfoto forstås normalt et brystbillede, hvor den portrætterede kigger hen imod beskueren (kameraet).

Portrætfotografering Trekantsområdet

Portrætfotografi

Står du og mangler en portrætfotograf i Trekantsområdet? Så kan vi tilbyde portrætfotografi af super høj kvalitet. Vi gør os altid umage for at vores kunder bliver tilfredse med resultatet. I mærker hurtigt at vi virkelig brænder for fotografi, derfor har vi mange tilfredse kunder i butikken.

Det personlige portæt

Vi bruger rigtig meget tid i vores fotostudie hvor vi har adgang til alt hvad man får brug for til portrætfotografering. Vi tilbyder portrætter til dig der gerne vil have lavet et personligt portræt både til både private eller erhvervsmæssig brug. Det kunne være til Facebook, LinkedIn, CV etc.

Portræt med udstråling og kant

Det personlige portræt er med til at karakterisere din personlighed, din udstråling overfor andre mennesker og især hvordan man gerne vil betragtes af andre. Din fotografs primære opgave er at frembringe din bedste karisma til live i portrætfotografierne. Det er altid det mål vi gerne vil opnå til vores bedste evner.

Din historie - dit portræt

Vi sikrer altid professionalitet kvalitet og den gode stemning med masser af godt humør. Det er vigtigt for os at du føler dig super godt tilpas i studiet. Det har enorm betydning for resultatet af fotografierne. 

Forskelligartede portrætter

Det er op til den enkelte fotograf at sikre der laves forskelligartede portrætter. Derfor er det vigtigt at i vælger den fotograf i gerne vil have til at levere jeres billeder. Gerne en fotograf, der har erfaring og passion for fotografi og alt hvad det indebærer. 

Fotografer trekantsområdet

Vi har været fotografer i trekantsområdet Kolding, Vejle og Fredericia igennem de sidste 8 år nu. Vi har fotograferet mange søde mennesker og mange forskellige spændende erhverv.

Lad os skabe jeres image!