Søger i en dygtig fotograf til at forevige jeres bryllup. Dygtige fotografer er sjældne, og vi har alle vores egen måde at se og indfange verden omkring os på. Jeg vil gerne dele mit syn på bryllupsfotografering nedenfor.

Jeg vil give jer et bedre indblik i, hvem jeg er, og forhåbentlig hjælpe jer med at afgøre, om jeg er den rette fotograf til at dække jeres bryllup!

Passion som bryllupsfotograf

Hvordan en tilfældig begivenhed førte mig til at opdage min passion som bryllupsfotograf

Jeg vil gerne fortælle om min rejse som bryllupsfotograf, som startede på en tilfældig måde. Som ung startede jeg som alle andre, som hobbyfotograf og følte behovet for at skaffe mig et godt kamera.

For at betale for udstyret besluttede jeg mig for at bruge det til at tage bryllupsbilleder, og endte med at tage billeder ved et privat bryllup ved venner.

Efter dette første bryllup var jeg ikke i tvivl om, at jeg havde fundet en passion, som jeg elskede at udføre og havde talent for.

Hvordan en tilfældig begivenhed førte mig til at opdage min passion som bryllupsfotograf

unikke og mindeværdige bryllupsbilleder

Når jeg fotograferer bryllupper, ser jeg det som en udfordring og en chance for at skabe unikke og spændende billeder, der passer til det brudepar, jeg arbejder for.

Jeg nyder at være en del af den sociale atmosfære, der er til stede ved et bryllup, og som en flue på væggen fanger jeg de øjeblikke og situationer, der opstår, og skildrer dem på min helt egen måde.

Kort sagt, jeg brænder for mit arbejde, og jeg vil altid stræbe efter at levere de bedste og mest mindeværdige billeder.

Nedenfor kan I læse om min tilgang til at være bryllupsfotograf, og hvad jeg forsøger at skabe og indfange, når jeg fortæller en bryllupshistorie. Jeg kunne skrive meget om min stil og tilgang, men af hensyn til let forståelse har jeg opdelt det i tre forskellige elementer.

unikke og mindeværdige bryllupsbilleder

Fotografens jagt på kunstneriske portrætter med fascinerende kompositioner og unikke motiver

Jeg er meget fascineret af spændende kompositioner og billeder, der skaber en fascinations effekt. Derfor er jeg altid på jagt efter muligheder for at skabe mere kunstneriske portrætter, der går ud over blot at være almindelige billeder.

Jeg søger efter motivet, der kan tilføre noget særligt til billedet, om det så er en trappe med perfekt symmetri, en smuk gammel mur eller et grafisk mønster. Jeg ønsker at skabe portrætter, der er mere end bare et billede.

Fotografens jagt på kunstneriske portrætter med fascinerende kompositioner og unikke motiver

Fang de spontane øjeblikke på jeres bryllupsdag: En ærlig og sjov tilgang til bryllupsfotografering

At tage et portræt kan gentages, men de spontane og flygtige øjeblikke, der opstår på jeres bryllupsdag, vil aldrig komme tilbage. Min hovedopgave er derfor at fange de unikke og morsomme øjeblikke, der opstår i løbet af dagen, før det er for sent.

Jeg fotograferer situationen, og skildrer historien om jeres bryllupsdag på en ærlig måde, sådan som jeg ser det ske. Nogle vil beskrive det som fotojournalistik, mens andre vil kalde det reportage.

Fang de spontane øjeblikke på jeres bryllupsdag: En ærlig og sjov tilgang til bryllupsfotografering

Når jeg snakker et brudepar, er det næsten altid det samme, jeg hører: “Vi er ikke særligt fotogene” eller “Det føles mærkeligt at stå foran et kamera.” Jeg mener, at det at få taget portrætter bør være sjovt og ikke akavet.

Når jeg tager portrætter, gør jeg alt, hvad jeg kan for at få jer til at slappe af, så jeg kan fange romantiske og oprigtige øjeblikke på billederne. Selvom jeg vil give jer nogle generelle instruktioner, vil jeg ikke diktere hvert enkelt skridt – det skal være sjovt og naturligt at få taget portrætter!

Læs mere: