En kvalitetsbevidst gravid fotograf sikrer dine minder ved en kvalitetsbevidst gravid fotograf. Få foreviget en af de skønneste perioder i her i livet med flotte billeder af din gravide mave.

GRAVID FOTOGRAFERING

GRAVID FOTOGRAF I TREKANTSOMRÅDET

Mavebilleder bør fremhæve den livsglæde og helt særlige tid der markerer og understreger, at et lille nyt liv på vej. Den magiske stemning og følelse bør foreviges og fastholdes i form af smukke og personlige fotos. Skal du have taget gravid billeder mens din mave strutter stor og flot? Ønsker du en god oplevelse hvor du og dine ønsker er i centrum så skal du få lavet din gravid fotografering hos mig.

PROFESSIONELLE OMGIVELSER TIL GRAVID-FOTOGRAFERING

PROFESSIONELLE OMGIVELSER TIL GRAVID-FOTOGRAFERING

Ud fra hvilken stil og personligt udtryk du ønsker dug i billederne, så sørger vi for et roligt og hyggeligt rum i vores fotostudie i Trekantsområdet med fokus på at få nogle flotte og skønne billeder af den gravide mave.

Gravid fotografering er altid en tillidssag mellem den gravide og fotografen og det er essentielt at skabe den gode stemning samt tage tiden til at få skudt de rette billeder. Når vi laver gravidfotos så foregår det altid i rolige omgivelser, hvor der også vil være tid til at holde en pause skulle du få brug for det undervejs. Uanset om du eller din partner skal være med på billederne, så er i selvfølgelig begge meget velkommen til i vores fotostudie. Du kan også vælge at tage en veninde med til din fotosession.

PROFESSIONELLE OMGIVELSER TIL GRAVID-FOTOGRAFER

IDEER OG GODE RÅD

Måske ved du helt præcist hvordan du ønsker dine billeder skal se ud. Men det kan også være at du måske mere har nogle tanker og løse ideer. Uanset hvor afklaret du er omkring stil og udtryk så kan jeg rådgive dig og komme med forslag til mavebillederne.Forklar mig dine tanker og ønsker og så finder vi sammen frem til at lave de bedste billeder af din mave.

GRAVID FOTOGRAF

GODE RÅD TIL PÅKLÆDNING

Hvis du skal fotograferes i undertøj så kan det være en god idé at komme i meget løstsiddende tøj så du ikke har mærker efter stramtsiddende tøj.

Læs mere her: