Da jeg i sin tid startede som fotograf, kendte jeg ingen andre fotografer, jeg kunne læne mig op ad. Jeg kendte ingen professionelle modeller eller agenturer, og jeg havde ikke et gigantisk og købestærkt netværk til at sætte mig i gang. Jeg havde ikke en rig onkel, der efterlod mig en formue, eller en solid viden omkring fotografi (faktisk tværtimod). Jeg vidste hverken hvad ISO, lukkertid eller blændetal gik ud på.

fotograferne paa opgave

Alligevel lykkedes det mig at skabe en forretning, jeg kunne leve af på kun 3 måneder. Og siden da har jeg rejst verden rundt, og levet af at skyde billeder med mit DSLR kamera. Og det kan du også!

tips og tricks til at blive en dygtig fotograf

Online findes der masser af tips og tricks til at blive en dygtig fotograf. Men den ultimative guide til, hvordan du kommer til at leve af at tage billeder, men den giver dig en guide til, hvordan du på få timer kommer i gang med at skyde manuelt. Og det er, om du vil det eller ej, det første skridt du skal tage, før dine billeder for alvor blomstrer op.

fotograf

Du har vel ikke købt et spejlreflekskamera, for udelukkende at skyde på auto?  Så kunne du jo i princippet lige så godt have købt et lille lommekamera, eller brugt din mobil for den sags skyld. Nej, vel? Du har købt et spejlreflekskamera, fordi du vil forevige dine minder (familiesammenkomster, barnedåb, ferier, konfirmation, bryllup, naturoplevelser, højtider og meget mere!) på bedst mulige vis – og det gør du ikke med autofunktionen.

Flere foto artikler: